Noen av årets bidragsytere

Sep 23, 2013 by     2 Kommentarer    Publisert under: Innlegg, Konferansen 2013

Vi i Skapende sirkler er i år meget stolt over våre forelesere / historieforteller, og under finner du noen smakebiter på hvem og hva du kan høre under dag 1.

 • Steen Hildebrandt, Ph.D., Professor i organisasjons– og ledelsesteori ved Århus Universitet. I 2010 blev han valgt til Danmarks beste foredragsholder innen for ledelsesområdet og i ti år blev han valgt som årets beste MBA-underviser i Danmark. Steen kommer for å snakke om hva som kreves av fremtidens virksomheter.
 • Marit Gjeset – utdannet kordirigent og dramateater pedagog fra NTNU, er for tiden dirigent i Skaugdal Songlag og Stranda Mannskor. Er engasjert som Teatersjef og produsent i Rabarbrateateret som de to sist sommerne har forlystet byens befolkning med En Medtsåmmårnattsdrøm av Shakespeare. Har hatt en rekke oppdrag med korsang i bedrift og sist ved NTNU Økonomi og Eiendom sitt store Korslag.
 • Linn Slettum Bjerke, Daglig leder Kibu AS – og styreleder i Skapende sirkler SA.  Linn forteller sammen med Marit Gjeset om hvordan organisasjoner kan utvikle medarbeidere ved bruk av kunstneriske bidrag og lek.
 • Johannes Smidt, Sivilarkitekt hos Agraff AS og styreleder i Atelier Ilsvika SA. Johannes kommer for å fortelle om hvordan Agraff benytter Arkitektsport ved prosjektoppstart.
 • Kristin Støren Wigum, ph.d/forsker og selvstendig industridesigner. Kristin er en del av et forskermiljø ved NTNU som arbeider med Integralt Design. Kristin kommer for å fortelle om dette arbeidet, og om hvordan en helhetlig tankegang i utviklingsprosjekt bidrar til både bedre arbeidsmiljø og et mer bæredyktig resultat for virksomhetene hun arbeider mer.
 • Oddne Lægreid, prosessleder Future Fields. Oddne er utdanna på Handelshøgskulen i København og KaosPilotene i Århus, og har internasjonal og industriell erfaring fra Aker-konsernet, som han fremdeles løser oppgaver for. Oddne har ei særskilt evne til å se helhet og tenke strategisk. Med sterk integritet utfordrer Oddne organisasjoner til å gå inn i nødvendige, framtidsretta diskusjoner på in fokusert og konstruktiv måte. Oddne skal både fortelle om Art of Hosting og holde en workshop basert på en prosesslederutdannelse han snart skal lansere i Trondheim.
 • Anders Asphaug er utdannet konfliktarbeider fra Norsk Gestaltinstitutt, og er en av få i Norge som arbeider med Focusing, som handler om å skape en god relasjon til seg selv. Workshoppen han skal lede kombinerer erfaringer med både indre og ytre relasjonsarbeid. Anders er også cand. mag. fra NTNU og har i tilegg en master fra London School of Economics. Les mer om Anders Asphaug på thefocusingspot.com
 • Gunnar Gangstø

  Fantastisk bra liste med foredragsholdere! Tusen takk til arrangørene for fremragende teft og gjennomføringskraft. Jeg gleder meg.

 • John Richard Hanssen

  Takk for hyggelig tilbakemelding – og etter at første dag nå er gjennomført håper jeg at det har stått til forventningene :-)