Flere hoder og hender søkes!

Sep 23, 2013 by     Comments Off    Publisert under: Innlegg, Konferansen 2013

For å lykkes med nok en konferanse trenger vi flere krefter med på arrangørsiden. Vi vil derfor veldig gjerne høre fra deg om du har lyst til å bidra – enten før eller under konferansen. Som takk for hjelpen stiller vi med et godt nettverk som kan hjelpe deg videre, gratis deltagelse – og lykkes vi med markedsarbeidet noen kroner for jobben.

Vi trenger mennesker som kan bidra på flere områder – bl.a.:

  • Markedsføring. Dette omfatter bl.a. utarbeidelse og distribusjon av trykksaker (foldere, plakater m.m), skriving og distribusjon av artikler for nett, skaffe presseomtale osv.. Brenner du for markedsarbeid vet sikkert du akkurat hva en konferanse har behov for!
  • Utforming og rigging av lokaler. Vi har fått låne noen store lokaler med det som trengs av det grunnleggende. Men, vi trenger å fylle lokalene med liv – vi trenger å skape rammer med sjel. Så, har du lyst til å leke med rom og rammer – ta kontakt!
  • Mat og drikke. Uten mat å drikke duger heltene ikke. Vi trenger noen som kan koordinere bestillinger mot leverandør, og arrangere middag på kvelden. Så, har du sans for gastronomi og økonomi kan dette være noe for deg.
  • Konferanseverter. På dagene trenger vi noen som er der for deltagere og bidragsytere. Det kan være å registrere deltagere når de kommer, sikre at bidragsyterne har det de har behov for m.m.. Har du initiativ og arbeidsglede kan dette være noe for deg.

…og det er sikkert også noen roller som vi ikke har tenkt på – og som kan være deg.

Har du lyst til å bidra med å dra en av byens mest spennende konferanser i havn – ta kontakt med John Richard på jrh@abilator.no eller 911 22 779.

Comments are closed.