Bli inspirert på Annas Kafe

Aug 28, 2013 by     Comments Off    Publisert under: Konferansen 2013

Nysgjerrig på Skapende sirkler?
Nysgjerrig på hva Skapende sirkler er – og hva du kan få ut av å delta på årets konferanse?  Eller på hva du kan bidra med inn i konferansen?

Vi i Skapende sirkler inviterer derfor til gratis og uformelt treff på Annas Kafe:

- Torsdag 19. september kl. 19.00 – 21.00 (MERK NY DATO!)
- Torsdag 3. oktober kl. 19.00 – 21.00

På disse treffene vil du både få mulighet til å treffe oss bak konferansen, få en snakk rundt utviklings- og læringsprosesser, og hvordan konferansen  kan gjøres relevant for deg.

Få perspektiv på egne problemstillinger i løpet av konferansen
I forhold til å gjøre konferansen relevant for deg – og de utfordringer du står overfor – kommer vi til å legge opp til et forløp på dag 2 hvor du kan utforske egne utfordringer via prosesser fasilitert av oss i Skapende sirkler. Vi kommer til å legge ut mer informasjon om dette etterhvert, så følg med på våre nettsider.

Litt om Annas Kafé og Skapende sirkler
På konferansen i 2011 var Anna i gang med å etablere kaféen, og i den forbindelse kjørte Jacob Anderskouv (DK) en workshop “Innovasjonscafe“, hvor man involverte forbipasserende på Bakklandet til en idedugnad. Anna kunne bruke resultatet i sitt arbeid med konseptutvikingen – som sammen med andre ideer og tanker Anna har hatt har bidratt til en av byens mest spennende kaféer.

Besøk gjerne Annas Kafé sine sider på Facebook for mer informasjon og  løpende oppdatering på hva som skjer på kaféen.

Comments are closed.