Workshop: Innovationspædagogik i praksis

Oct 2, 2012 by     2 Kommentarer    Publisert under: Innlegg, Konferansen 2012

Workshop: Innovationspædagogik i praksis

v/Lotte Darsø, ph.d. og lektor i innovation, Aarhus Universitet

På denne workshoppen vil vi arbejde med innovationspædagogik i praksis. Vi vil skabe læringsrum. Vi vil afprøve en æstetisk kommunikationsform. Vi vil arbejde ud fra innovationsdiamanten og diskutere lederrollerne. Og vi vil afprøve en social teknologi. Undervejs bliver der mulighed for at reflektere, summe og stille spørgsmål.

Lotte Darsø er Ph.d. og lektor i innovation ved Institut for Uddannelse og Pædagogik, Aarhus Universitet. Lotte Darsø, der er ekspert i kreativitet, innovation og kunstinspirerede lære- og skabelsesprocesser, har særligt fokus på den ‘menneskelige faktors’ betydning for ledelse og skabelse af innovation. Lotte Darsø er fagligt ansvarlig for Master-uddannelsen LAICS: Leadership and Innovation in Complex Systems, et samarbejde imellem AU og CBS (www.laics.net).

For mer info om Lotte se her

Læs 1. kapitel af Lottte Darsøs bog her.

Hvis du følger linken under kan du lære mer om hva Lotte står for (videoforedrag på 20 min).

Dr. Lotte Darsø: “Innovasjonspedagogikk – Kunsten å fremelske innovasjonskompetanse.

  • Ragnhild Bjørseth Rønning

    spennende:)

    • JamesSkapende

      Ja, det synes virkelig vi også. Håper å se deg på konferansen :-)