Vi deltar på Malvikmessa

Mar 30, 2012 by     1 Kommentar     Publisert under: Innlegg

Skapende sirkler kommer til Malvikmessa som arrangeres for første gang 28.-29. april på Best Western Stav Hotel – og kommer både til å bidra med en innovasjonscafé og foredrag på lørdagen.

Og, vi utfordrer hele Malvik til å delta på vår innovasjonscafé – som vil være rettet mot å gi innspill til hva som kan gjøres for å gjøre Malvik til regionens mest spennende sted å bo og arbeide. Innspillene vil vi gi til politikere, næringsliv og lag og foreninger – og vi ønsker å gjøre innspillene så konkrete som mulig.

Se invitasjonen til vår innovasjonscafé!

Vårt foredrag vil være av Heine og  John Richard, som vil fortelle om hvordan vi arbeider for å skape innovasjon og fellesskap igjennom bruk av bl.a. kunst og kultur. De som kommer vil få innblikk i hva som skaper arbeidsplasser med humor og glede, og hvordan dette kan bidra til at vi i Malvik får enda større suksess i næringslivet!