Siste liten endring i programmet

Oct 15, 2013 by     Comments Off    Publisert under: Konferansen 2013

Som meddelt på mail til påmeldte deltakere så er Steen Hildebrandt dessverre blitt syk. Vi har jobbet med å få til erstattere og har kommet opp med 2 personer som vi gleder oss til å dele med dere.

Oddne Lægreid, prosessleder Future Fields. Oddne er utdanna på Handelshøgskulen i København og KaosPilotene i Århus, og har internasjonal og industriell erfaring fra Aker-konsernet, som han fremdeles løser oppgaver for. Oddne har ei særskilt evne til å se helhet og tenke strategisk. Med sterk integritet utfordrer Oddne organisasjoner til å gå inn i nødvendige, framtidsretta diskusjoner på en fokusert og konstruktiv måte. Oddne skal ta utgangspunkt i prosesslederstudiet sitt og Art of Hosting (dialogbaserte prosesser) og lære oss hvordan vi kan skape magi gjennom å utnytte kunnskapen og potensialet som ligger i fellesskapet.

Jakob Løvstad, coach, menneskehjelper og underviser i Coach Craft og ved Olomouc University in Tsjekkia. Han var en av Norges mest trente idrettsutøvere og best i kampsporten Mixed Martial Arts tidligere og er i dag landslagssjef for det Norske MMA Forbundet. Jakob er utrolig god på å hente ut essensen fra de gamle visdomstradisjonene – både vestlige og østlige – og bruke disse til å lære oss noe om det å være medmenneske og vokse som menneske i dagens samfunn og arbeidsliv.

Praktiske opplysninger

  • Vi har registrering og morgenkaffe fra kl. 8:30 onsdag morgen – og programmet varer frem til 16:00 på dag 1 og til 15:00 på dag 2.
  • Lunsj beregnes ca. kl. 12:30 på dag 1 – og ca. kl. 12:00 på dag 2.
  • Adressen er Strandveien 43, hvor vi holder til i 3. etasje. Bygget finner du mellom Svartlamoen og E.C. Dahls Bryggerier – langs jernbaneskinnene.
  • Valg av workshops gjøres i løpet av formiddagen – senest før du går og spiser lunsj. Det vil bli informert om hvor du melder deg på.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen i morgen tidlig og sette i gang :)

Comments are closed.