Workshop med Stian Hovland Pedersen

Sep 23, 2013 by     Comments Off    Publisert under: Konferansen 2013

JA – i år kommer Stian Hovland Pedersen for å kjøre en workshop på konferansen i samarbeid med Linn Slettum Bjerke fra Kibu AS. Litt om Stian – slik at du ser hvorfor vi er så stolte over å ha ham med:

“Født 1971 i Sandefjord. Jobbet profesjonelt med teater siden -98, semiprofesjonelt siden -96. Utdannelse: Universitetet i Trondheim; filosofi, teater, litteratur, sosiologi, sosialantropologi.

Jobbet jevnlig på Trønderlag Teater siden -98 og frem til dags dato. Aktiv i Rabarbrateateret i 4 år, og har etter 2 sommere med “En Medtsåmmårnattsdrøm” det kunstneriske ansvaret for neste års storsatsning.

Har også skrevet rundt 20 skuespill/musikaler/revyer oppsatt rundt omkring i landet, men mest i Trondheim. Har skrevet og spilt i 3 store oppsetninger på Trønderlag Teater; “Musikalen Gro”, “Norge, midt-Norge” og “Ingen Nordmenn savnet”.

Vant sølv i NM i fjord sammen med Eva Næss, som han spiller ukentlig sammen med i et improkonsept som heter “Supertorsdag” – improvisert humorteater som varer i 2 timer.”

Comments are closed.